Rune Østerhaug er borettslagets nye daglige leder.

1. januar ansatte borettslaget for første gang en daglig leder, Kristin Aag. Men allerede i vår fant Kristin ut at hun ville flytte til sin hjemby Bodø, og i juni satte styret dermed i gang med en ny runde for å finne en daglig leder. Denne gangen var målet å finne en god kandidat som vi trodde ville sitte ut åremålsperioden på 4 år. 

En erfaren leder 
Svaret ble den mangeårige næringslivslederen Rune Østerhaug fra Lørenskog. Rune er 65 år, og har bakgrunn som administrerende direktør i blant annet Pahlén Norge AS, et ingeniørfirma innen prosjektering og bygging av offentlige og private vannrenseanlegg, og Standard Installasjon og Service AS, en stor elektroentreprenør med prosjekter i inn- og utland. Han har i tillegg lang erfaring som styreleder og styremedlem, blant annet i borettslag og fotballklubb.

– Jeg er veldig motivert for å avslutte en lang yrkeskarriere i en jobb som virkelig betyr noe for et lokalsamfunn, sier Rune. – Og Lohøgda ser ut til å være et spennende sted hvor jeg kan bidra med min erfaring. 

Veldig fornøyd styreleder 
Styreleder i borettslaget, Andreas Francisco Myrstad, er strålende fornøyd med ansettelsen. – I Rune får vi en leder som kan ta seg av prosjektledelse, som kan økonomistyring og som er en sosial og utadvendt kar. Det lover godt for årene som kommer, med stadig nye prosjekter og mange henvendelser fra beboere, sier han. 

Rune startet i jobben 1. august. Han holder til i det nyoppussede styrekontoret i Kristins vei 39. Han er på kontoret de fleste dager, men har fast besøkstid for beboere onsdager kl 11 til 15. Han kan også kontaktes på post@lohogda.no og på telefon 902 20 472. Kom gjerne oppom for en prat!


Denne artikkelen handler om: