Torsdag 16. desember kommer Lumon tilbake til parkeringsplassen i Erlends vei for å informere om mulighetene for balkonginnglassing. 

Etter de forrige informasjonskveldene om muligheten for balkonginnglassing har Lumon Norge AS mottatt mange henvendelser fra beboere i Lohøgda. Lumon er underleverandør til vindusprosjektet i borettslaget, og tilbyr i den forbindelse en rabattert pris på innglassing. 

For å imøtekomme de mange spørsmålene på en god måte, har Lumon nå bestemt seg for å komme tilbake til borettslaget torsdag 16. desember kl 18:00 til 19:00. De stiller seg som sist opp nederst på parkeringsplassen i Erlends vei og har med seg hengere som viser fram innglassingen og tilhørende solskjermingsprodukter man kan bestille. De tar imot spørsmål fra kunder som har bestilt innen fristen 3. desember, men har også stilt seg åpne for å ta imot nye bestillinger om de gjøres kjapt. 

Det er ikke påmelding, bare å møte opp. Smittevern vil ivaretas ved å holde avstand, bruke sprit og ved at man er utendørs. Velkommen! 


Denne artikkelen handler om: