Borettslagets daglige leder har sagt opp. Nå begynner jakten på hennes etterfølger.

1. januar i år begynte Kristin Aag som daglig leder i borettslaget. Kristin, som opprinnelig er nordfra, har nå bestemt seg for å flytte til Bodø med familien. Hun har dermed sagt opp, og fratrer stillingen 1. juli.

– Styret har hatt et utmerket samarbeid med Kristin, og er lei oss for at hun drar, sier styremedlem Andreas Francisco Myrstad. – Vi har gjort oss noen viktige erfaringer i de månedene hun har vært her, som gjør oss enda bedre rustet til å finne en god etterfølger for Kristin, fortsetter han.

Jakten er i gang
Styret legger straks ut stillingsutlysningen finn.no. Søknadsfristen er 1. juni. Styremedlemmene Andreas Francisco Myrstad og Jens Apostolopoulos Bjelland vil lede arbeidet med å finne ny daglig leder. Myrstad er samfunnsøkonom med mange års erfaring som rådgiver i fagforeningen Negotia. Nå er han rådgiver i Mental Helse Norge. Bjelland er spesialrådgiver og avdelingsnestleder i arbeidsgiverforeningen KA, hvor han rådgir styrer og ledere om organisasjonsutvikling og ledelse.

– Målet er å få ansatt noen før vi tar sommerferie, sier Bjelland. – Men det avhenger av at vi får et godt søkergrunnlag. Så hjelp oss gjerne med å dele utlysningen!


Denne artikkelen handler om: