Styret ønsker alle beboere i Lohøgda borettslag en fin juletid og alt godt for det nye året.

Uansett om man feirer jul eller bare nyter noen annerledes dager, om man jobber eller har fri, om man er alene eller sammen med mange, håper vi dere får tid til hygge, refleksjon og gode stunder denne siste uka i året.

Vi i styret vil takke beboerne for engasjement og godt naboskap i året som har gått. Selv om vi iblant må behandle en naboklage her og der, er vi veldig glade for alle fortellingene som når oss om omsorgsfulle og gode naboer, som hjelper hverandre i smått og stort. I Lohøgda er vi en liten landsby med en godt sammensatt befolkning. Vi er hverandres nabolag. La oss fortsette å bære lokalsamfunnet sammen. 

I året som ligger foran skal mye spennende skje: Vi får daglig leder på plass rett over nyttår, vindusprosjektet skyter fart, og vi har mye annet vi skal jobbe med frem mot generaforsamlingen. Vi skal blant annet jobbe videre med ladeløsninger for elbiler, som vi ser stadig flere etterspør. 

I romjulen har styret for det meste fri, men vi titter innom e-posten iblant. Så gleder vi oss til engasjere oss sammen for å lage et enda bedre bomiljø for små og store, unge og gamle i 2022. Vi sees!