Kristin Aag er borettslagets nytilsatte daglige leder. 3. januar hadde hun første dag i jobben. 

Kristin er opprinnelig fra Bodø, men har bodd mange år sørpå. Hun bor på Bergkrystallen ved Lambertseter og har to barn på 14 og 18 år. Til Lohøgda kommer hun fra stillingen som driftssjef og bærekraftsansvarlig i Eiendomsspar AS, et eiendomsforvaltningsfirma som omsetter for omlag kr 2,9 milliarder i året. Der har hun hatt ansvar for drift og prosjekter knyttet til både leilighetsbygg og kommersielle bygg. 

– Nå gleder jeg meg til å komme igang, sette meg inn i borettslagets prosjekter, og når det blir mulig, møte beboere, sier Kristin, vel vitende om at koronapandemien gjør at kontoret ikke kan holdes åpent helt ennå. 

Kristin vil ha sitt daglige virke fra borettslagets kontor i kjelleren på Kristins vei 39. Inngangen er på siden av bygget. Inntil videre er kontoret stengt for ordinære henvendelser, men beboere kan som vanlig kontakte borettslagets ledelse på styret@lohogda.no eller på telefon til styreleder Terje Holmen mellom kl 18:00 og 20:30 på hverdager. Han kan nås på 911 15 218. 

Vi kommer tilbake med informasjon om hva som blir ordinære åpningstider for kontoret når Kristin er kommet godt i gang og dagens restriksjoner letter. Velkommen til oss, Kristin!