Velkommen til Lohøgda borettslag

Lohøgda er det nest største av borettslagene på Tveita, og er Norges 4. største borettslag med 777 boenheter fordelt på 15 lavblokker på 3 og 3 ½ etasjer. Borettslaget har adresse til Kristins vei og Erlends vei. Blokkene ligger i skrånende terreng, med store grønt arealer med forskjellige frukttrær,rosebusker og annen vegetasjon. I 2000 fikk Lohøgda borettslag prisen for norges fineste hage. Borettslaget er meget barnevenlig med lekeplasser fordelt rundt omkring på grøntarealet. Det er også montert utepeiser slik at muligheten for å grille på fine dager er tilstede. Det er også mulighet for å leie parkeringsplass og garasjer.

Blokkene stod ferdig for innflytting i 1966. Arkitekten var Odd Brochmann.

Borettslaget skiftet fasade i 2006-2008. Det er også skiftet belysning i oppganger og kjeller i 2011, og nå i 2012 er vaskeriene nyoppusset med nye vaskemaskiner fra Miele.

På hjemmesiden vil du finne informasjon om oss og kontaktpersoner i boligselskapet. I tillegg finner du vedtekter, husordensregler, årsberetning og annen relevant informasjon om borettslaget.

Vi ønsker å tilrettelegge for at du enklest mulig skal kunne finne informasjon om boligselskapet. Finner du ikke det du søker - send en e-post til styret.

Styret e-postadresse er : lohogdab(AT)online.no