Pålogging til Techems beboerportal

Her finner du informasjon om hvordan du oppretter bruker på Techems beboerportal.

Denne informasjonen er sendt til alle

Vis du ikke har mottatt dette, send da beskjed til kundeservice@techem.no  og be om å få tilsendt ny aktiveringsnøkkel

Kjære beboer,

Styret i ditt boligselskap har inngått en avtale med Techem Norge AS, hvilket innebærer at vi produserer et fordelingsregnskap for vann- og energiforbruk for hver enkelt leilighet. Deres avregninger publiseres og lagres digitalt i Techem beboerportal, derfor er det viktig at alle beboere har tilgang. Avregningsvedlegget fungerer som underlag for faktura fra forretningsfører i forbindelse med fakturering av vann- og energiforbruk. For å opprette en bruker bes du klikke på nedenstående link, som er din aktiveringskode. NB! ved første innlogging skal kun aktiveringskoden være fyllt ut, "passord" feltet skal stå åpent.

Innlogging steg for steg: For å opprette en bruker på Techem beboerportal ber vi deg følge linken for å komme til innloggingssiden. Din aktiveringskode vil automatisk være fylt inn. NB! Ved første innlogging skal «passord» feltet stå åpent. Trykk deretter «logg inn». Opprett et passord og bekreft deretter dette. Du vil så få en e-post som ber deg bekrefte registeringen. Logg deretter inn med e-postadressen som «brukernavn» og «passord» du har opprettet.


Ved spørsmål bes du kontakte Techem kundeservice på e-post: kundeservice@techem.no En brukermanual for beboerportalen ligger under «service & kontakt» på innlogget miljø.


Med vennlig hilsen 
Techem Beboerportal 

 

www.techem.no